KARAKÖPRÜ ZABITADAN OKUL KANTİNCİLERİYLE TOPLANTI

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, eğitim sezonu öncesi okul kantin işletmecileriyle bir araya gelerek kantinlerde uyulması gereken hijyen kuralları ve satışı yasak olan ürünlerle ilgili bilgi verdi

Önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim sezonu öncesi Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından çocukların sağlığı için okul kantin işletmecileri ile toplantı gerçekleştirildi. İlçedeki okul kantincileri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erik ve Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı tarafından Zabıta Müdürlüğü’nde ağırlanırken, kantinlerde uyulması gereken kurallar ve yasaklar konusunda bilgi verildi.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, ilçedeki okul kantin işletmecileriyle bir araya gelip hem uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirdiklerini hem de onların talep ve önerilerini dinlediklerini ifade etti.

Satıcı, “Velilerimiz rahat olsun, çocuklarımızın sağlığı bize emanettir. Kantinlerimizi denetleyeceğiz ama önce onlarla bir araya gelip yasaklı ürünlerin satılmaması ve hijyene dikkat edilmesi konusunda uyardık. Okul önlerinde de seyyar satıcıların zararlı ürünler satmaması için çalışma başlatacağız” diye konuştu.

 

 

 


Foto Galeri