KARAKÖPRÜ’DE EĞİTİM SEZONU ÖNCESİ OKULLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Karaköprü Belediyesi, 9 Eylül’de başlayacak olan eğitim sezonu öncesi öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmesi için ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor

Karaköprü Belediyesi pırıl pırıl bir ilçe için aralıksız bir şekilde çalışırken, 9 Eylül’de başlayacak olan eğitim sezonu öncesi öğrencileri de unutmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin temiz bir ortamda okula başlaması için ilçedeki okullarda temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı.

Temizlik işleri ekipleri özellikle okul bahçeleri, oyun alanları ve merdivenleri deterjanlı su ile yıkarken; okul çevresindeki alanlarda da yıkama ve temizlik işlemi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullar açılmadan önce ilçedeki okulların tamamını temizlik işleminden geçirerek tertemiz ortamda derslere başlanmasını amaçlıyor.